Informatie over het coronavirus en Dijken & Rivieren.

Klik hier
>

Delta Experience

Een leuk gebaar naar uw relaties!

€ 185,- p.p

Ontdek en proef het zwarte goud uit Zeeland

Verras uw relatie door het uitnodigen van zijn of haar partner voor de Delta Experience! Het wordt gegarandeerd een dag waar nog lang over gesproken zal worden. Daarnaast verstevigt het de band tussen u en uw relaties. 

De Delta Experience vindt plaats op donderdag 2 september, de 2e beursdag en bestaat uit een complete dag uit in combinatie met een bezoek aan Neeltje Jans en de Zeeuwse hoofdstad Middelburg.

Neeltje Jans is als werkeiland een onderdeel van de Oosterscheldekering. Na het voltooien van de Deltawerken is op Neeltje Jans een informatie- en attractiepark geopend. In het informatiecentrum is een expositie over de Deltawerken te zien met visuele informatie die zeker de moeite waard is om met eigen ogen te zien.

U wordt ontvangen bij Deltapark met een kopje koffie en een heerlijke Zeeuwse bolus. Vervolgens kunt u de exposities en de Delta Experience op eigen gelegenheid bezoeken. Daarna kunt u alles met uw eigen ogen bekijken tijdens een exclusieve rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering onder leiding van een deskundige gids. Rond het middaguur serveren we lunch met o.a. gekookte Zeeuwse mosselen.

Na de maaltijd vervolgen wij het programma naar de Zeeuwse hoofdstad Middelburg, dat in de Gouden Eeuw de rijkste stad was na Amsterdam. In het Zeeuws Museum gaat u een stap terug in de tijd, soms wel een héle grote stap. Ook ontdekt u het rijke verleden van het Zeeuwse volk. Het centrum van Middelburg bestaat uit gezellige terrasjes en winkels.

Om 16.00 uur vervolgen we onze reis weer naar de Jaarbeurs Utrecht met aansluitend de exposantenborrel die aangeboden wordt door de organisatie DARE EVENTS.

Inschrijven Delta Experience

Dagprogramma 2 september

9.00 uur:

Vertrek met luxe touringbus vanaf Jaarbeurs Utrecht

10.30 uur:

Aankomst Neeltje Jans - Zeeland

13.30 uur:

Vertrek vanaf Neeltje Jans naar Middelburg

14.30 uur:

Aankomst Centrum Middelburg

16.00 uur:

Vertrek vanaf Middelburg naar de Jaarbeurs Utrecht

17.30 uur:

Aankomst Jaarbeurs Utrecht (aansluitend exposanten borrel)