Informatie over het coronavirus en Dijken & Rivieren.

Klik hier
>

Beeldbank Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

Programma

Het driedaagse beurs programma voor deze editie van “Dijken en Rivieren” wordt met zorg samengesteld en staat vol met spraakmakende gebeurtenissen. Zo wordt er door de organisatie een Speakers Corner van maar liefst 175 m² midden in de hal gecreëerd waar lezingen, workshops en bedrijfspresentaties gegeven kunnen worden door de exposanten. Ook vraagstukken die dan aan de orde zijn zullen in de Speakers Corner plaatsvinden onder leiding van een dagvoorzitter. Tijdens de exposantenborrel zal de nodige entertainment en de keuze uit verschillende hapjes en drankjes niet ontbreken. Het totale gedetailleerde programma zullen wij in de loop van tijd bekend maken. 

Openingstijden beurs
Woensdag 1 september: 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 2 september: 10.00 tot 21.00 uur (exposantenborrel)
Vrijdag 3 september: 10.00 tot 17.00 uur 

Het Congres

Tijdens de 3 beursdagen worden actuele lezingen georganiseerd die betrekking hebben op de internationale waterbouw.


Bekijk congres

Speakers Corner

Tijdens de beurs wordt een Speakers Corner gecreëerd, midden op de beursvloer, van maar liefst 175 m² voor het geven van lezingen, workshops, bedrijfspresentaties, discussierondes en entertainment.

Bekijk speakers corner

Delta Experience

De Delta Experience vindt plaats op de 2e beursdag en is speciaal samengesteld voor de partners van uw relaties. Tijdens de compleet samengestelde dag wordt onder andere een bezoek aan Neeltje Jans en de Zeeuwse hoofdstad Middelburg gebracht.

Bekijk delta experience

Connecties leggen

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen

Uzelf presenteren

Laat u inspireren