De laatste ontwikkelingen.

Lees meer

Dijken & Rivieren verplaatst naar 2024

05-05-2023

Na goed overleg met onze medepartners en de Jaarbeurs, is besloten de vakbeurs Dijken & Rivieren te verplaatsen naar januari 2024.

De belangstelling voor deelname aan Dijken & Rivieren 2019 onder de waterbouwsector was groot, maar helaas zorgden verschillende factoren ervoor dat we de vakbeurs steeds uit moesten stellen. Achter de schermen zijn wij hard blijven werken een datum te vinden waarop we exposanten en bezoekers de kwaliteit kunnen bieden die zij, en wij, voor ogen hadden. En dat is gelukt!

De organisatie Dare Events B.V. heeft in goed overleg met haar partners en de Jaarbeurs besloten de vakbeurs Dijken & Rivieren te verplaatsen naar woensdag 17 en donderdag 18 januari 2024, wetende dat er dan geen evenementen georganiseerd worden die de vakbeurs zullen overlappen.

Het beursteam richt zich nu op een grotere beurseditie om de deelnemers, bezoekers, sprekers en afgevaardigden meer reden en zekerheid te bieden om de vakbeurs bij te wonen.

Wij hopen u allen te mogen ontvangen in januari en hopen op uw medewerking, zodat wij een mooie, drukbezochte vakbeurs neer kunnen zetten die gericht is op de nationale en internationale waterbouw.

De organisatie
Dare Events.

Dijken & Rivieren verplaatst naar 2024