De laatste ontwikkelingen.

Lees meer

Dijken & Rivieren verplaatst naar 2023

31-05-2022

Na goed overleg met onze medepartners en de Jaarbeurs, is besloten de vakbeurs Dijken & Rivieren te verplaatsen naar juni 2023.

De Nederlandse waterbouw is toonaangevend in de hele wereld. Of het nu gaat om het uitbaggeren van vaarwegen en havens, het opspuiten van eilanden of het beveiligen van delta’s tegen het wassende water. Voor alle aspecten van deze nationale trots heeft de organisatie Dare Events, een vakbeurs in het leven geroepen onder de naam ‘Dijken & Rivieren’ die alleen gericht is op de waterbouwsector.

De belangstelling voor deelname onder de waterbouwsector was groot, totdat Covid-19 ons meer dan twee jaar aan banden hebben gelegd en inmiddels zijn ook de oorlog in Oost Europa, oplopende prijzen van materialen en producten en een groot tekort aan personeel zijn de onderliggende issues, waardoor veel bedrijven en toeleveranciers beursdeelnames voorlopig uitstellen.

Helaas speelt deze afwachtende houding ook bij veel bedrijven in de waterbouwsector een grote rol. Niet wetende dat 2 maanden later de Waterbouwdag toch georganiseerd wordt op de zelfde locatie (Jaarbeurs Utrecht). Ook niet te vergeten de Infra Tech in Essen (Duitsland) die ook in september zal plaats vinden. Dit alles heeft er toe bijgedragen dat een deel van de waterbouwers gekozen hebben voor de vakbeurs Dijken & Rivieren 2022 en de ander voor de Waterbouwdag of Essen Duitsland.

Voor de goede verstandhouding van alle partijen heeft de organisatie Dare Events B.V. in goed overleg met haar medepartners en de Jaarbeurs besloten de vakbeurs Dijken & Rivieren 2022 te verplaatsen naar juni 2023, wetende dat er dan geen evenementen georganiseerd worden die de vakbeurs zal overlappen.

Wij komen binnenkort met juiste datum en informatie, maar de inschrijvingen voor standruimte gaat gewoon door … maar dan wel voor juni 2023.

Dijken & Rivieren verplaatst naar 2023