De laatste ontwikkelingen.

Lees meer

Dijken & Rivieren verplaatst naar 2022

02-09-2021

Organisatie Dare Events heeft in 2021 alles in werk gesteld om Dijken en Rivieren, dat gepland stond op 1, 2 en 3 september 2021 in de Jaarbeurs Utrecht, door te laten gaan.

In verband met de coronamaatregelen, hebben wij helaas vastgesteld dat 2021 nog te vroeg is om van de eerste editie van Dijken & Rivieren een groot succes te maken.

Als bestuur hebben wij daarom in goed overleg besloten de vakbeurs te verplaatsen naar 2022.

Met deze verplaatsing zijn wij er van overtuigd dat de vakbeurs Dijken & Rivieren op hoog niveau kan worden neergezet, zowel nationaal als internationaal. Het is onze ambitie om van Dijken & Rivieren één van de meest toonaangevende beurzen in de waterbouwsector te maken.

Alle overeenkomsten, zoals met de organisatie overeengekomen, blijven zoals gewoonlijk van kracht. Uiteraard hopen wij u nog steeds te mogen verwelkomen in het jaar 2022.

Inschrijven als exposant

Bent u werkzaam in de waterbouw, dan mag u met uw bedrijf of organisatie beslist niet ontbreken als deelnemer op Dijken & Rivieren 2022. U kunt zich inschrijven via ons deelname formulier. Wij nemen vanzelf contact met u op!

Dijken & Rivieren verplaatst naar 2022