Informatie over het coronavirus en Dijken & Rivieren.

Klik hier

Informatie over het coronavirus

Dijken & Rivieren wordt verplaatst naar 2021

De veiligheid en het welzijn van onze werknemers, exposanten en bezoekers betreft het coronavirus heeft de hoogste prioriteit bij Dijken & Rivieren. Gezien de huidige situatie vinden wij het belangrijk onze exposanten en bezoekers te informeren dat alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen zijn genomen.

Evenementen mogen vooralsnog tot in ieder geval 1 september 2020 niet plaatsvinden. Op dit moment heeft de overheid nog geen besluit genomen over evenementen ná 1 september. Wij volgen dan ook de aanwijzingen van de overheid op.

Om die reden hebben wij als bestuur, na goed overleg,  besloten de vakbeurs Dijken & Rivieren één jaar te verplaatsen. Daarnaast is er ook besloten om van Dijken & Rivieren een driedaags evenement te maken in plaats van de oorspronkelijke twee dagen.

Met deze besluiten worden de nieuwe datums van de vakbeurs Dijken & Rivieren:
Woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 september 2021

Indien u al een standreservering heeft gemaakt hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle overeenkomsten die gemaakt zijn met de organisatie blijven van kracht.

Openingstijden beurs
Woensdag 1 september: 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag 2 september: 10.00 tot 21.00 uur (Exposantenborrel)
Vrijdag 3 september: 10.00 tot 17.00 uur 

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeurs Utrecht volgt de ontwikkelingen nauwgezet en heeft direct contact met The Global Association of the Exhibition Industry (UFI) en de het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Hierdoor beschikken zij steeds over de meest recente informatie om goed voorbereid te zijn en belanghebbenden goed geïnformeerd te houden.

De organisatie (Dare Events B.V.) zal al het nodigen doen om van Dijken & Rivieren 2021 een groot succes te maken en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen van de vakbeurs

Contact opnemen

Omdat we ook vanuit de organisatie (Dare Events B.V.) de overheidsmaatregelen opvolgen, werken we zoveel mogelijk vanuit huis. We blijven uiteraard telefonisch bereikbaar op 010-2400122, maar verzoeken je zoveel mogelijk per e-mail info@dijkenenrivieren.nl met ons te communiceren.